Donosimo izvješća prethodno odigranih 4 utakmice Hvara u Forskoj lige:

1.2.
HVAR- MLADOST 11:0
U križnoj luci gledatelji su mogli uživati u golijadi nogometaša Hvara. Prošle godine su nas gosti iz Sućurja neugodno iznenadili na domaćem terenu ,te smo bili motivirani za revanš. Najraspoloženiji je bio Josip Radovanović sa 5 pogotka, dok su ostali stijelci bili Tomislav Domančić i Joško Kovačević sa 2 pogotka, te Toni Tudor i Haris Adilović sa jednim pogotkom. Tijekom prijelaznog roka u matični klub iz Levande vratio se Tomislav Domančić koji će zasigurno bit pojačanje za Hvar u nastavku sezone.

26.1.
VRISNIK -HVAR 0:1
Po kiši i teškom terenu, jedini pogodak na utakmici pao je u 46.minuti susreta iz jedanaestarca. Sigurni realizator bio je Josip Radovanović.

18.1.
SOŠK – HVAR 3:2
U prvoj odigranoj utakmici u novoj godini poraženi smo u Jelsi od Sošk-a. Loše smo počeli utakmicu te smo već u 9.minuti gubili 2:0. U drugom poluvremenu smo uspjeli izjednačiti golovima Radovanovića i Jurišića. Nakon samo 3.minute domaćini su ponovno zabili te osigurali pobjedu.

14.12
HVAR – JADRAN 0:2
U derbiju prvoplasirane i drugoplasirane momčadi prvenstva gosti su pobjedili pogocima u 8. i 33.minuti susreta. Na utakmici nismo stvorili niti jednu ozbiljnu šansu,te su gosti zasluženo pobjedili.Source